Suojauksesi ja tietosuojasi ovat tärkeitä meille

Tietosi ovat turvassa

Tämän päivän digitaalisessa maailmassa turvallisuus ja tietosuoja ovat erittäin tärkeitä asioita ja ansaitsevat tulla hyvin suojatuiksi. Tehtävämme on tarjota sinulle korkeimmat mahdolliset turvallisuusstandardit. Tälläkin verkkosivulla tietosi ovat turvassa TeamViewerin tai TeamViewer Management Consolen ansiosta.

null

Salaus

TeamViewer toimii täydellisellä salauksella RSA julkisen/yksityisen avainsalausprotokollan ja AES (256 bit) istuntosalauksen pohjalta. Tätä tekniikkaa käytetään myös https/SSL-suojauksessa, ja se on tämänhetkisen tekniikan tason mukaisesti täysin varma. Koska Private Key ei koskaan lähde asiakkaan tietokoneesta, tällä menetelmällä on varmistettu teknisesti, että internetissä väliin kytketyt tietokoneet eivät pysty purkamaan salausta, tämä koskee näin ollen myös TeamViewer-reititinpalvelinta.

Pääsysuojaus

Automaattisesti luodun kumppani-ID:n lisäksi TeamViewer luo dynaamisen istontosalasanan, joka muuttuu vakiosäädössä jokaisella käynnistyksellä ja tarjoaa siten lisäturvallisuutta asiatonta järjestelmään pääsyä vastaan. Tärkeät lisätoiminnot, kuten tiedonsonsiirto, vaativat ylimääräisen, manuaalisen vahvistuksen käyttäjältä. Lisäksi tavallisesti ei ole mahdollista valvoa tietokonetta huomaamatta, koska etäällä olevalla tietokoneella olevalle käyttäjälle on tietosuojasyistä ilmoitettava koneeseen pääsystä.

null
null

Kaksiosainen todentamismenetelmä

TeamViewer auttaa yrityksiä HIPAA- ja PCI-tietoturvastandardien vaatimusten suhteen. Kaksiosainen todentamismenetelmä tarjoaa lisäsuojauskerroksen, jonka avulla TeamViewer-tilit voidaan suojata luvattomalta käytöltä. TeamViewer mahdollistaa asianmukaisen HIPAA- ja PCI-valmiuden sallitut-määrityksiä hyödyntävän käyttöoikeuksien valvonnan avulla. Kun kaksiosainen todentamismenetelmä on käytössä, TeamViewer-tilille kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi myös mobiililaitteella luotu koodi. Koodi luodaan käyttämällä aikapohjaisen kertakäyttösalasanan (TOTP) algoritmia. TOTP-koodi on suojattu SRP:llä ja näin ollen täysin suojattu välistävetohyökkäyksiltä.
null

Laatusinetti

Saksan IT-alan ammattilaisten ja tarkastajien yhdistys BISG e.V. (”Bundesverband der IT-Sachverständigen und Gutachter e.V.”) on myöntänyt TeamViewer-ohjelmistolle viiden tähden laatusinetin.
null

VB100

TeamViewer Endpoint Protection (ITbrain Anti-Malware) on saanut Virus Bulletin-lehden VB100-sertifikaatin luotettavuudesta. Tämä palkinto takaa, että ”WildList Organizationin” ”In the Wild” -listan mukaiset haittaohjelmat havaitaan 100 % varmuudella. Lisäksi haittaohjelmien torjuntaohjelmisto on myöntänyt tälle sertifikaatille ei vääriä hälytyksiä -palkinnon.
null

ISO 9001:2008 -laatusertifiointi

TeamViewer Germany GmbH on yksin erittäin harvoista etähallintamarkkinoilla olevista yrityksistä, joilla on sertifoitu ISO 9001 -standardin mukainen laadunvalvontajärjestelmä.
null

Koodin allekirjoitus

Kaikki ohjelmatiedostot on suojattu käyttämällä VeriSignin koodin allekirjoitustekniikkaa. Sen ansiosta voit varmistaa vastaanottamiesi suoritustiedostojen alkuperän.
null

Turvallisuusselvitys

Turvallisuuskäytäntöjämme koskevat yksityiskohtaiset tiedot ovat saatavana pdf:nä:

Haluatko lisää? Ainutlaatuiset tarjoukset, uusimmat uutiset: uutiskirjeemme!