TeamViewer premium-ondersteuning

Premium-ondersteuning ontvangen met een dienstenniveauovereenkomst.

Mens die verre met laptop en smartphone werkt

Haal meer uit uw software met de juiste ondersteuning

Voor klanten die een dienstenniveauovereenkomst (SLA 24x5 of SLA 24x7) hebben gekocht, garanderen wij 99,9% beschikbaarheid en aanvankelijke reactietijden overeenkomstig met het ernstigheidsniveau. U krijgt een specifiek contactpersoon toegewezen binnen het ondersteuningsteam van TeamViewer (met e-mailadres, telefoonnummer en een unieke PIN voor uw aanvragen).

Onze premium SLA-ondersteuning staat bekend om gepersonaliseerde assistentie en de capaciteit om snel zelfs de meest complexe situaties op te lossen.

Neem contact op met uw accountbeheerder of bel ons om meer informatie te ontvangen over onze premium SLA-ondersteuning.